Du visar för närvarande Parmesanskålar med kräftröra!

Parmesanskålar med kräftröra!

De här små godingarna kanske kan passa till nyårsfesten!

Gör så här:
1. Finriv parmesan och klicka ut på bakplåtspapper, cirka 8 cm i diameter. Om man vill kan man blanda med hälften Västerbottenost.

2. In i ugnen ett par minuter på 200-220 grader. (Mina gick för kort tid, godare om de nästan är lite brända). Lossa och lägg över ett uppochnervänt glas.

3. Blanda hackade kräftstjärtar med creme fraiche, lite majjo, finhackad salladslök, dill, peppar och några droppar citron. Kanske även lite chilipeppar för de som vill ha hetta!

4. Lägg några små sallasdblad i botten av den avsvalnade parmesankorgen och fyll på med kräftröran.

5. Toppa med dill, regnbågsrom eller liknande och några skivor salladslök.

Recept på en annan god förrätt hittar ni här, för visst är det gott med rårakor med räkor!