Salt, svartpeppar, vitpeppar och eventuellt lite chilflakes.
Gör så här:
Arbeta ihop pajdegen med 100 gram smör, 2,5 dl mjöl, 2 msk kallt vatten och 1 krm salt.
Tryck ut i pajform, cirka 24 cm i diameter.
Vila i kylskåp cirka 30 minuter.
Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda i 10 minuter, 200 grader i mitten av ugnen.
Fyll botten på den förgräddade pajdegen med cirka 7 sparrisar, delade i bitar (cirka 2 centimeter), samt knappt 1 dl finhackad purjolök och 150 gram riven ost, tex prästost.
Häll på äggstanning som du har gjort genom att vispa ihop 2 ägg, 2,5 dl mjölk, 1 dl vispgrädde, 2 msk finhackad dill (fryst går bra), 2-3 krm salt och 1 krm peppar.
Häll på äggstanningen och grädda i 30 minuter på 200 grader, eller tills äggstanningen har stelnat/satt sig.
Ta ut ur ugnen och dekorera med sparris, som blir extra snygg och god om den först steks i grillpanna så de får grillränder. Lägg slutligen på räkor och dill.
Servera med sallad och eventuellt en klick Philadelphia med smak av örter och vitlök som vispas till lösare konsistens.